Rum kuglice
Ko voli ukus ruma? Pa još u kolačima?
Onda je ovo pravi kolačić za vas.
Pomešajte 250 g mlevenih oraha, 150 g prah šećera, 100 g mlevene čokolade,
i 4 kašike ruma. Pravite kuglice, uvaljajte ih u mleveni keks i stavljajte u papirne
korpice.
9 Komentari |
0 Trekbekovi
Одличан колач још када га други направи, помисли ленштина тј ЈА
Autor nezaboravi — 26 Jan 2017, 15:48
Ko mi to kaže, neko ko pravi dobre kolače, nezaboravi??
Autor lastavica — 26 Jan 2017, 20:32
Ja obozavam ove kuglice, samo sto ih malkice drugacije pravim, tj, experimentisala sam jer je i moj receot isti kao Vas ali mi je preslatko (ja u sve stavljam manje secera) i sad ih pravim tako sto dodam 250 grama mlevenih oraha, umesto onih 150 grama secera dodam 150 grama mlevenog keksa, 100 grama cokolade (a nekad i malo vise dodam) topim na pari i dodajem keksu i orasima, potom dodam 3 kasike ruma, formiram kuglice, uvaljam u pecene malo krupnije mlevene lesnike i stavim u papirne korpice. Usput naravno smazem poneku, cisto da proverim da li su dobre. ;)
Autor kreativna radionica Monika — 24 Feb 2017, 01:05
I verujem da su odlične, kreativna radionica Monika!
Autor lastavica — 24 Feb 2017, 04:40
I verujem da su odlične, kreativna radionica Monika!
Autor lastavica — 24 Feb 2017, 04:41
Jesu, obavezno probajte i tako da ih napravite, ja cesto menjam originalne recepte. Recimo, danas sam promenila recept koji sam dobila za corbicu od spanaca (kojeg ne vole bas moji ukucani), i za divno cudo, trazili su jos koliko im se svidelo. :)
Autor kreativna radionica Monika — 25 Feb 2017, 01:21
Ma naravno, kulinarstvo je umetnost, treba eksperimentisati,kreativna radionica Monika
Autor lastavica — 25 Feb 2017, 08:48
Daaa. A ja obozavam umetnost i kreativnost, mozda me zato i kulinarstvo privlaci od ranih tinejdzerskih godina. :)
Autor Kreativna radionica Monika — 25 Feb 2017, 22:56
Udobno, ovaj podnesak je često najbolji za ovu pohvalnu temu. Zapravo se slažem s zaključkom koji će očekivati da će biti vaše trenutne ažurirane verzije scary pop up games
Autor Jeremy Vedder — 21 Feb 2019, 01:24