Lastavica

21 Dec, 2017

Šampi(nj)o(n)ka

Gastronomija — Autor lastavica @ 18:51



Ova se pita jako brzo pojede, kad je iznesete na sto.
A nije teška za pravljenje.



Uzmete pakovanje tankih kora za pitu, 500 g šampinjona, 
tri struka praziluka (ili crnog luka, ko ne voli praziluk).
Isprižite seckan crni luk ili seckan praziluk.
Dodate očišćene, oprane i seckane šampinjone
Prodinstate, dodate so, biber, origano.


Na kore stavite sloj fila na kraj i sredinu, pa urolate.


Pečete na 200 stepeni 25 minuta. Poprskate vodom 
posle pečenja. 


Jedete u slast.

Komentari

  1. Sigurna sam da na stolu nije duže od deset minuta :) )

    Autor anam — 22 Dec 2017, 08:59

  2. I nije, anam :)

    Autor Lastavica — 23 Dec 2017, 05:28

  3. I nije, anam :)

    Autor Lastavica — 23 Dec 2017, 05:31


Dodaj komentar

Dodaj komentar





Zapamti me

Powered by blog.rs